top of page

ABOUT.

THERE IS ALWAYS ROOM FOR IMPROVEMENT

ROXANNE DEURLOO.

Ik ben een creatief persoon met een grote liefde voor visualiseren en dingen praktisch, bruikbaar en toepasbaar maken. Ik houd ook van structuur en planning maar dan op een creatieve manier. Ik ben een voorstander van experimenteren, ervaren en reflecteren. Ik heb een Rotterdamse nuchterheid, ik ben niet op mijn 'bekkie' gevallen en houd ervan om dingen gestructureerd en georganiseerd te houden en tegelijkertijd open te blijven staan voor nieuwe inzichten en oplossingen. 

Ik help je in jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en het boosten van je creativiteit. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam in HR functies op het gebied van Learning & Development en Werving & Selectie. Daarbij heb ik gewerkt in de GGZ, in de Rotterdamse haven, de uitzendbranche en de Rijksoverheid. Ik ben als 18 jarige begonnen als administratief medewerker opleidingen en ik ben doorgegroeid tot HR eindverantwoordelijke voor L&D en recruitment. Bovendien ben ik tussendoor werkzaam geweest als recruiter en vestigingsmanager van een wervingsbureau. Nu zet ik me in als interim HR professional en heb ik opdrachten gehad in de Rotterdamse haven en de Rijksoverheid.

In alle functies die ik heb gehad, heb ik een grote focus gehad op vernieuwen en verbeteren. Ik was altijd op zoek naar een efficiëntere en effectievere werkwijze of proces. Ik bekeek zaken op een andere manier, een creatieve manier. Dat heeft er ook toe geleid dat ik na een grote fusie tussen twee organisaties in de GGZ een afdeling heb opgericht waar uiteindelijk 3 FTE's en een stagiair (want kennis delen is belangrijk) werkzaam waren. Vervolgens heb ik het gehele L&D en recruitment deel binnen de afdeling HR bij een op- en overslagbedrijf verder opgezet. Deze organisatie zat nog volop in de pioniersfase en was niet lang operationeel. Dat gaf mij ontzettend veel vrijheid en ruimte om alles op te zetten. Dat begon met de basis op orde brengen en vervolgens optimaliseren totdat het een (deels) geautomatiseerd proces was. Het samenbrengen van de behoeften en wensen van de werkvloer en die van het management team in een werkbaar proces bracht mij ontzettend veel voldoening. Zeker de functie van vestigingsmanager van een nieuw wervingsbureau was een mooie uitdaging. 

WAT IK DOE, EN HOE IK JE HELP.

HR PROFESSIONAL. Ik word intens gelukkig van nieuwe dingen doen en mezelf uitdagen. Om die reden ben ik gestart als zelfstandig HR professional. Ik kom het beste tot mijn recht als er een beroep gedaan wordt op mijn creativiteit, vernieuwings- en verbeteringsgerichtheid en mijn beheersmatige/management vaardigheden. In een dynamische omgeving met een wisselend takenpakket, zelfstandigheid en vrijheid bloei ik op. Ik ben verbindend en daadkrachtig waardoor ik je help resultaten te boeken.

COACH. Ik heb een grote interesse in de levensverhalen van het individu. Van nature ben ik een luisteraar en een kritisch denker. Door middel van mijn vragenstelling, creatieve denkvermogen en gesprekstechnieken help ik je in je persoonlijke groei. Ik focus mij op creatief denken, experimenteren en reflecteren. Zelfbewustzijn en een groei-mindset zijn daar vaste onderdelen van. 

CREATIVE. Ik zie mezelf als een artiest en houd ervan om mijzelf creatief te uiten. Ik heb een hoog creatief denkvermogen waardoor ik met innovatieve oplossingen kom. Nieuwe verbanden leggen tussen reeds bestaande methodieken of een tool creëren waardoor theorie gemakkelijker in de praktijk toe te passen is, zijn zaken waar ik me graag mee bezighoud. Ik houd van acrylverven, tekenen, ontwerpen en iets bouwen. Dit helpt mij me emotioneel te uiten.

Vulling.png
bottom of page