top of page

CV coaching

Laten we het perfecte cv maken

Laat je cv opvallen terwijl het jouw authenticiteit weerspiegelt.

Je hebt een droombaan gevonden die perfect bij je past. Je bent helemaal enthousiast en je ziet jezelf al in die rol functioneren. Dus je besluit om te solliciteren, maar dan besef je het opeens... je moet ze je CV samen met een motivatie sturen. Je CV is vrij saai, standaard en laat niet echt veel van jezelf zien. Slechts een paar woorden op een A4-tje. Door dat CV te sturen, zullen ze waarschijnlijk niet overtuigd zijn om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Je begint je onzeker te voelen. Je wilt echt graag de baan, maar hoe kun je opvallen in de massa? Waarschijnlijk zullen honderden mensen naar deze functie solliciteren. Je weet dat je jouw CV moet upgraden, maar je weet niet precies hoe je jezelf, je ervaring, je vaardigheden en je ambities in slechts één A4-tje moet omschrijven. Je wilt graag een stap zetten in je carriere, dus er moet iets gebeuren.

Je hebt een personal branded CV nodig! In een CV coachingsessie behandelen we al je vraagstukken over jouw CV. Ik zie het graag als een personal branding-sessie. We zullen kijken naar:

 • Wat heb je in het verleden gedaan?

 • Wat doe je nu?

 • Wat zou je in de toekomst willen doen?

 • Wat doe je met gemak?

 • Wat is jouw visie?

 • Waar sta je voor?

 • Wat zijn jouw waarden?

Het helpt om jezelf als merk zien. Wat is je identiteit, wat zijn je vaardigheden, wat zou je de wereld willen laten zien, welke vibe wil je delen?

Het is natuurlijk belangrijk om in je CV te laten zien wie je werkelijk bent. Maar het doel is een uitnodiging voor een interview. Daarom moet je CV opvallen. Het moet iets hebben dat andere CV's niet hebben. Uit onderzoek is gebleken dat een recruiter maar 7 tot 8 seconden naar een CV kijkt. Je hebt dus een korte tijd om de aandacht te trekken en je moet dit effectief doen. Ik ben hier om je daarbij te helpen!

 

Wat krijg je?

 • 1 uur 1 op 1 coaching

 • Inzicht in je personal brand

 • Weten wat je op je CV moet schrijven

 • Tips & tricks

Wanneer je een CV coachingsessie boekt, ontvang je vooraf een formulier met een paar vragen. Deze moet je in vullen en, samen met je huidige CV, minimaal 2 dagen voor de geplande coachingsessie naar mij sturen. Op die manier kan ik, als loopbaancoach, mijn huiswerk doen en kunnen we het meeste uit de 1 uur durende coachingsessie halen. Het is allemaal online, dus je hoeft niet te reizen. Het enige wat je nodig hebt is een stille ruimte, een computer / laptop en Zoom.

Het resultaat

Je zult met een gerust hart solliciteren naar vacatures die perfect bij je passen. Je zult nooit aarzelen om je CV op te sturen. Je CV zal opvallen bij recruiters. Daarom is de kans groot dat je wordt uitgenodigd voor meer interviews. Je CV zal een geweldige weerspiegeling zijn van wie jij echt bent. Recruiters hebben dus een goed beeld van wie je bent en of je in het bedrijf past.

Klinkt goed toch?!

Hoe kom je hieraan?

Wil je hulp bij het maken van een personal branded CV, waarmee je meer sollicitatiegesprekken krijgt? Plan een CV coachingsessie met mij door het onderstaande formulier in te vullen en laten we aan de slag gaan. De investering is:

Pilot prijs: €60,- incl. BTW

Normale prijs: €79,- incl. BTW

Boek een kennismaking!

bottom of page