top of page

GET STARTED.

BEGIN BIJ JEZELF. DAT DOE JE ZELF.

WORD LID VAN THE LEARNER-COMMUNITY EN ONTVANG PRAKTISCHE TOOLS EN TIPS OVER PERSOONLIJKE GROEI, CREATIVITEIT VERGROTEN EN HR-ONDERWERPEN.

GEBRUIK DE WEEKPLANNER OM DE GROEI IN JE ONTWIKKELING TE MANAGEN. DOWNLOAD HEM GRATIS EN PRINT HEM UIT OF GEBRUIK HEM DIGITAAL.

LEER MEER OVER ALLES WAT TE MAKEN HEEFT MET PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, CREATIVITEIT EN HR-GERELATEERDE ONDERWERPEN.

WHEEL OF CREATIVITY

Creativiteit is ontzettend waardevol. Creativiteit wordt ook steeds belangrijker. Dit werkboek geeft je een tool die je helpt bij het vergroten van je creativiteit. Het is afgeleid van de Wheel of Life en gebaseerd op diverse onderzoeken op het gebied van het vergroten van je creativiteit. Het is een goede tool om te reflecteren en je huidige situatie in beeld te brengen. Op die manier zie je waar de ruimte voor groei is en kun je concrete stappen zetten om een beter gebalanceerd creatief leven te hebben. 

 

Dit werkboek bestaat uit 4 pagina's (geschreven in Engels) en geeft je uitleg en een sjabloon. Je kunt het zo vaak als je wilt printen of digitaal invullen. Voor een klein bedrag koop je hem in mijn shop. 

EB_Gestructureerd Doelen stellen_Mockup.png

E-BOOK

Het e-book 'Gestructureerd Doelen Stellen' legt je uit welke stappen je moet zetten om tot een goed uitgewerkt plan te komen waarmee jij je doelen gaat behalen. Dit is in de vorm van een persoonlijk ontwikkelplan. Stap voor stap stel je een actieplan op waarmee jij daadwerkelijk je doelen kan behalen. Op een gestructureerde en doordachte wijze ga jij als een geoliede machine op weg naar jouw doel. Ideaal voor de ontwikkeling in je carriere.

Dit e-book geeft je informatie over:

  • Hoe je een persoonlijk ontwikkelplan opstelt

  • Hoe je een voornemen omzet in doelen

  • Hoe je doelen SMART kunt maken

  • Lange termijn doelen stellen

  • Korte termijn doelen stellen

  • Micro doelen stellen

Time-line oefening

Deze creatieve loopbaan oefening geeft je inzichten, zorgt ervoor dat je reflecteert en is leuk om te doen. Laat je creativiteit dus los ten goede van je carriere. Door na te gaan welke positieve en negatieve ervaringen je in je leven opgedaan heb, kun je verbanden gaan leggen en wellicht tot wat antwoorden komen. Heb jij je bijvoorbeeld meerdere keren tegen dezelfde steen gestoten? Of in welke situaties was jij telkens het meest gelukkig?

Vul dit sjabloon in en begin met analyseren. Download hem gratis.

bottom of page