top of page

INTERIM HR.

LOPENDE OPDRACHT TOT MEDIO 2023

Roxanne-by-LindaHastrich 6_edited.jpg
Wheels_edited_edited.png

BRUGGEN BOUWER.

Helpen bij het overbruggen van gaten binnen organisaties geeft mij voldoening. Mijn horizon verbreden door nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. De dynamiek van en de ontwikkelingen in het bedrijfsleven houden mij scherp. Om die redenen zet ik me in als interim professional. Oftewel, als tijdelijke kracht die je graag uit de brand helpt. 

 

Heb je al enige tijd een project in gedachten maar kom je er simpelweg niet aan toe? Of heb je eigenlijk niet de capaciteit om de extra werkzaamheden die bij het project om de hoek komen kijken op te vangen? Een interim professional kun je tijdelijk voor de duur van het project inzetten.

 

Met een frisse blik en kennis van andere organisaties help ik je om het project een succes te laten zijn. Met een grote mate van zelfstandigheid en mijn vernieuwings- en verbeteringsgerichtheid bied ik je nieuwe inzichten en mogelijkheden voor de uitvoering en/of invulling van een project. Mijn beheersmatige vaardigheden zorgen ervoor dat coördinatie mij goed af gaat. Daarnaast is het inhuren van een interim professional een goede tussenoplossing voor een eventueel toekomstig vaste positie binnen de organisatie. Ik help je inzichtelijk te krijgen hoe de functie het beste vormgegeven moet worden. Daarbij kan ik je tevens helpen bij de werving van deze vaste kracht op basis van mijn ruime ervaring op het gebied van werving & selectie. 

MIJN TOEGEVOEGDE WAARDE.

Ik ben breed georiënteerd en daardoor multi-inzetbaar. Mijn voorkeur gaat echter uit naar interim opdrachten in Human Resources, maar algemene administratieve opdrachten ga ik ook zeker niet uit de weg. Zeker als bij de administratieve opdrachten gevraagd wordt om coördinerend vermogen, mijn creativiteit en er ruimte is voor efficiëntieslagen om een nog effectiever proces ervan te maken. 

 

In de GGZ, Rotterdamse haven en uitzendbranche heb ik zowel ondersteunende, adviserende als management functies gehad. Daarbij heb ik altijd een beroep gedaan op mijn creativiteit en me gericht op het opzetten, structureren, fine tunen, vernieuwen en verbeteren van werkprocessen en tools. Ik heb meerdere automatiseringen geïmplementeerd zoals leermanagementsystemen. Medewerkers begeleiden in hun ontwikkeling en het coördineren hiervan is mij tevens niet vreemd. Ik voel me snel thuis en heb snel contact met collega's. Ik ga graag het gesprek aan om erachter te komen waar behoeften en wensen liggen, zowel bij de medewerkers als bij de directie. Op die manier zorg ik altijd voor draagvlak voor nieuwe processen. 

Vulling.png
arrow&v
arrow&v

KENNISMAKEN.

Denk je dat ik je kan helpen? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen kennismaken. We bespreken dan de opdracht die je hebt en hoe ik je (eventueel) daarbij kan helpen. Je kunt simpelweg even het contactformulier invullen.

bottom of page