Loopbaan check-in

Een 'snap out of it' sessie zodat je meer duidelijkheid krijgt

Even checken of je nog op het juiste pad zit

Heb je het gevoel dat je niet op je plek zit bij je huidige werk? Ben je angstig dat je je baan gaat verliezen en vraag je jezelf daardoor af wat je erna moet doen? Of heb je het gevoel dat er iets niet helemaal klopt, maar weet je niet zo goed wat? Of heb je ambities en weet je niet waar je moet beginnen? Heb je simpelweg gewoon behoefte om even te sparren over je loopbaan? Even checken of je nog op het juiste pad zit. 

Met de loopbaan check-in ga je kort en bondig, maar zeker ook daadkrachtig, even stilstaan in het nu. Hoe ben je er gekomen, waarom ben je er gekomen en waar wil je eigenlijk naartoe? Matcht dat nog? In 1,5 uur krijg je een 'snap out of it' sessie, waardoor je weer helder krijgt wat je te doen staat. 

Daarnaast krijg je een week actief toegang tot jouw persoonlijke online omgeving waarin je vragenlijsten kunt invullen om je te helpen bij het reflecteren en vooruit kijken. Ook geeft dit je de mogelijkheid om acties voor jezelf aan te maken die je binnen een week gedaan wilt hebben. Zie de online portal als een stok achter de deur die je helpt in beweging te komen. En het mooie is, na deze week kun je nog steeds alles inzien. Het enige wat er verandert is dat je geen aanpassingen meer kan doen of dingen kan aanmaken.

Deze sessie doen we ook online via Zoom. Je hoeft dus niet te reizen, maar je kan vanuit je eigen vertrouwde omgeving sparren over je loopbaan. Dit kan zowel overdag als in de avond. Hierdoor is een afspraak ook snel ingepland en kun je binnen een week al terecht

Waarom?

Natuurlijk kun je praten met familie en vrienden. Dat is ook goed. De vraag is echter of zij ook daadwerkelijk de juiste vragen kunnen stellen aan je of dat ze met je mee praten. Je loopbaan is belangrijk, je werkt immers toch een behoorlijk aantal uur per week. Het is daarom essentieel dat het werk wat je doet ook echt een verlengstuk is van jouw overtuigingen en ambities (en niet die van je vrienden en familie). Een loopbaancoach is objectief en weet de juiste vragen te stellen waardoor je aan het denken gezet wordt. En begrijp me niet verkeerd, dit kunnen soms confronterende vragen zijn. Hence, de 'snap out of it' sessie ;-) In dit 1,5 uur sta jij centraal en dat kan intensief zijn. Zorg dus dat jij een notitieblok en pen bij de hand hebt, want gegarandeerd dat je wat aantekeningen moet maken om later eens terug te lezen. Heb jij een notitieblok nodig bij een gesprek met een vriendin? 

 

Precies! Over het algemeen niet.

 

Het is goed om zo nu en dan eens stil te staan en te onderzoeken of hetgeen wat je doet nog echt hetgeen is wat je wilt doen. En bedenk eens hoeveel werkgeluk waard is voor je? Zo veel mensen raken in een sleur en bedenken dan op een gegeven (energieloos) moment dat ze de afgelopen 5 jaar een functie hebben gehad waar ze totaal niet gelukkig van werden. Door een serieus reflectiemoment te plannen, kun je ervoor zorgen dat je niet in een sleur raakt en de touwtjes in handen houdt. 

Plan een loopbaan check-in in voor:

Pilot prijs: € 75,- incl. BTW

Normale prijs: € 164,95 incl. BTW

 

Betaling en annulering

De volledige betaling dient voldaan te zijn voor aanvang van de sessie. Indien dit niet het geval komt de sessie te vervallen. 

Annulering dient minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie doorgegeven te worden. Indien de annulering later dan dat binnenkomt, zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.