top of page

Training & Masterclasses

Ontwikkel naar een hoger niveau

Bekijk mijn masterclass op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Als een baas doelen stellen en bereiken

Masterclass van 2 uur

Als jij ambitieus bent en je jouw carrière of je bedrijf serieus neemt besteed je waarschijnlijk tijd en aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. En dat is ook goed! Je wilt groeien. Als je geen tijd en energie steekt in jezelf, kom je ook niet op de plekken waar je wilt komen.

 

Maar hierbij zit een groot probleem op de loer…

Don’t get me wrong, het is echt heel goed om in jezelf te investeren. Daar ben ik het zeker mee eens. Maar het kost je zo ontzettend veel tijd en geld. Je begint ergens aan en halverwege bedenk je je dat je toch een andere kant op wilt. Of dat die training toch niet zo veel toegevoegde waarde voor je had als dat je gehoopt had. Het past toch niet zo goed in de visie die je hebt. Eigenlijk zonde van het geld en de energie. 

Je weet wel waar ik het over heb, lijkt me. 

Het probleem wat vaak komt opduiken, is dat het plan ontbreekt. Dan kan je bijvoorbeeld ontzettend veel geld, tijd en energie steken in een training en opleiding of eindeloos boeken lezen en YouTube filmpjes kijken over een bepaald onderwerp, maar geen van alle brengt je op de plek waar je wilt zijn. 

Het enige wat het met je doet is het geven van een gevoel van verlorenheid, teleurstelling en falen. Natuurlijk leer je altijd iets, maar draagt het echt bij aan wat je wilt bereiken? Je begint misschien zelfs te twijfelen aan wat je nou eigenlijk echt wilt. Wil je die doelen wel echt behalen? Want telkens wanneer je een stap denkt te zetten, ben je vervolgens weer terug bij af en draagt het echt 0,0 bij aan het uiteindelijke doel. Misschien denk je zelfs dat je het niet kunt bereiken. Dan besteed je zoveel tijd, geld en energie in je ontwikkeling en uiteindelijk voel je je er alleen maar ellendig door. Zonde! En zo hoef je je helemaal niet te voelen!

Bedenk je nu eens in dat je veel effectiever en efficiënter je doel kunt bereiken. En dan ook nog eens op een manier dat je gemotiveerd blijft. Dit bespaart je veel tijd en energie. En niet onbelangrijk, ook wat euro’s. Dat zou een stuk fijner zijn, toch?

Wat jij moet hebben is een gedegen actie plan om jouw eindbestemming te kunnen bereiken. Een samenhangend verhaal. Een plan wat gestructureerd en overzichtelijk is. 

In deze masterclass deel ik mijn proces met je. Ik laat je zien hoe je een plan opstelt en hoe je dus uiteindelijk je missie kunt behalen. Met een gestructureerde aanpak ga jij regelrecht op je missie af.

 

Tijdens de masterclass gaan we dieper in op:
- Het proces van doelen stellen

- De kracht van gewoontes

- Intrinsieke motivatie en je WHY

- Agile aanpak (ELOA)

- Groei managen

Duur van de masterclass:

2 uur

bottom of page