top of page

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Jij hebt de sleutel

Heel eerlijk? Je moet het zelf doen

Ik ben ervan overtuigd dat je het zelf moet doen om iets echt te leren. En om het echt in je eigen leven toe te passen, moet je alle ins en outs kennen.

 

Allereerst moet je nieuwe dingen gewoon doen. Door te oefenen krijg je het onder de knie. Niet alleen maar kennis opdoen, maar het ook daadwerkelijk uitvoeren. Dat is de enige manier waarop je iets echt kan leren toepassen. Ten tweede, als je alle facetten kent, weet je waarom je het (moet gaan) doen. Door dit te weten, is het niet alleen een truc die je toepast, maar heb je ook een goede basis en reden om het te doen. Wat dat dan ook is.

En we weten allemaal hoe het voelt. Niet precies weten hoe je iets moet doen. Je hebt een beetje hulp nodig om antwoorden te vinden. Misschien weet je het antwoord of de oplossing al, maar heb je een derde persoon nodig die een spiegel voor kan houden. Deze spiegel geeft je duidelijkheid en richting. Of misschien heb je absoluut geen idee waarom je vastzit en weet je niet hoe je eruit moet komen.

Het maakt niet uit wat het probleem is, ik ben als loopbaancoach hier om je te helpen in je carriere en je persoonlijke groei. Ik zal je coachen en begeleiden op basis van jouw behoeften. Dus om je te vertellen hoe ik coach, vind ik moeilijk. Ik pas de coaching aan op jou zodat het perfect bij je past. Daarvoor gebruik ik mijn creativiteit en vernieuwingsgerichtheid.

Roxanne Deurloo, Leading Light, outside on phone with notebook
bottom of page