Mijn werkwijze

Hoe het er uit ziet als ik je coach

Jij hebt de sleutel

Heel eerlijk? Je moet het zelf doen

Ik ben ervan overtuigd dat je het zelf moet doen om iets echt te leren. En om het echt in je eigen leven toe te passen, moet je alle ins en outs kennen.

 

Allereerst moet je nieuwe dingen gewoon doen. Door te oefenen krijg je het onder de knie. Niet alleen maar kennis opdoen, maar het ook daadwerkelijk uitvoeren. Dat is de enige manier waarop je iets echt kan leren toepassen. Ten tweede, als je alle facetten kent, weet je waarom je het (moet gaan) doen. Door dit te weten, is het niet alleen een truc die je toepast, maar heb je ook een goede basis en reden om het te doen. Wat dat dan ook is.

En we weten allemaal hoe het voelt. Niet precies weten hoe je iets moet doen. Je hebt een beetje hulp nodig om antwoorden te vinden. Misschien weet je het antwoord of de oplossing al, maar heb je een derde persoon nodig die een spiegel voor kan houden. Deze spiegel geeft je duidelijkheid en richting. Of misschien heb je absoluut geen idee waarom je vastzit en weet je niet hoe je eruit moet komen.

Het maakt niet uit wat het probleem is, ik ben hier om je te helpen. Ik zal je coachen en begeleiden op basis van jouw behoeften. Dus om je te vertellen hoe ik coach, vind ik moeilijk. Ik pas de coaching aan op jou zodat het perfect bij je past.

Roxanne Deurloo, Leading Light, outside on phone with notebook

Online portal

Je krijgt je eigen online portal om de voortgang bij te houden

Online portal CoachAccountable preview - Leading light coaching & training

Ik gebruik een online portal, CoachAccountable genaamd. Dit is een online werkplek waar je tijdens de coachingsessies je persoonlijke vorderingen kunt volgen. Het is de plek waar we samenwerken:

  • We kunnen bestanden delen

  • We kunnen aantekeningen delen

  • Je kan alle opdrachten en taken maken

  • Je kan gegevens invoeren voor de 'metrics'

  • Je kan commentaar geven

  • Je hebt toegang tot werkbladen en oefeningen

  • Je kan een journal bijhouden  

  • Je kan nieuwe afspraken plannen

  • Je kan mij berichten sturen

  • Je kan jouw facturen betalen

Ik ben fan van info-graphics, diagrammen, metrics en het visueel maken van dingen in het algemeen. Op die manier is het zo ongelooflijk duidelijk voor jou om te zien hoe het gaat. In een oogopslag kun je zien waar je het geweldig doet en waar je een tandje harder moet. Hierdoor blijf je gemotiveerd en zie je echt de waarde van de coachingsessies.

Dit is ook de plek waar je mij feedback geeft. Ik vind het heerlijk om (constructieve) feedback te krijgen, zodat ik de manier waarop ik coach kan afstemmen op jouw behoeften. Zo haal je echt het maximale uit mijn coaching.

Voor meer informatie over de online portal kunt je de gebruikershandleiding lezen (wel in het Engels), waarin je alle ins en outs krijgt van wat er mogelijk is in de online portal.

Kleine opmerking: CoachAccountable volgt alle GDPR-wetgeving.