Over mij

 Wie ben ik eigenlijk? 

Maak kennis met The Leading Light Coach, ik, Roxanne en kom meer te weten over mijn bedrijf

Leading Light Coaching & Training

Logo Leading Light Coaching & Training

Leading Light

Coaching & Training

De wereld zou een beetje beter zijn als iedereen een betekenisvolle baan zou hebben die echt aansluit op wie zij zijn en dus in verlengde ligt van hun authenticiteit. Op die manier zouden ze duurzaam werken en zichzelf duurzaam behandelen. Ik ben van mening dat je nooit moet stoppen met leren en ontwikkelen. Telkens weer streven naar het volgende level van jezelf (zonder te gestoord te doen uiteraard). Mijn gehele carriere heb ik dat ook gedaan en nu wil je jou helpen in jouw ontwikkeling in je carriere.

Leading Light begeleidt je in jouw persoonlijke ontwikkeling. Goede kennis van jezelf hebben (persoonlijkheid, competenties, interesses, waarden etc.) is stap 1 naar een 'growth mindset'. En juist die mindset is nodig als je je volledige potentieel wilt benutten. De juiste werkomgeving stimuleert ook je ontwikkeling en dit zal je uitdagen en je uit je comfortzone halen. 

Lees meer over hoe ik werk ...

Hoi! Mijn naam is Roxanne en ik ben een coach, The Leading Light Coach om precies te zijn. Ik help je in jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en het vinden van de juiste werkomgeving in je carrière, Ik zie 'licht' als jouw kracht en potentie. Ik help je bij het vinden en inzetten van de juiste hoeveelheid lumen in je huidige omgeving en werken naar de gewenste hoeveelheid lumen voor jouw gewenste eindresultaat.

Ik ben een creatief persoon met een grote liefde voor visualiseren en dingen praktisch, bruikbaar en toepasbaar maken. Ik hou van cijfers, trends en statistieken. Ik heb een Rotterdamse nuchterheid, ik ben niet op mijn 'bekkie' gevallen en hou ervan om dingen gestructureerd en georganiseerd te houden.

Ik heb meer dan 12 jaar werkervaring op het gebied van Human Resources. Vooral Learning & Development en Recruitment. Tijdens mijn zakelijke banen ben ik nooit gestopt met het zoeken naar nieuwe tools en manieren om de tevredenheid van werkgevers en persoonlijke ontwikkeling te vergroten. Ik was non-stop nieuwsgierig naar wat mensen dreef. Voordat ik mijn baan aan Covid-19 verloor, was ik manager van een wervingsbureau. Door mijn baan te verliezen, kreeg ik de kans om als onafhankelijke coach te beginnen en anderen te helpen met hun problemen en hen te helpen ontwikkelen naar het volgende niveau van zichzelf. Ik heb die kans aangegrepen. Dus hier zijn we dan!

 

Wil je meer weten over mijn carriere en wie ik ben, lees dan even deze blog.

Lees hier meer over wat ik doe.

Roxanne Deurloo, Leading Light, on sofa working on laptop