Over mij

 Wie ben ik eigenlijk? 

Maak kennis met The Leading Light Coach, ik, Roxanne en kom meer te weten over mijn bedrijf Leading Light

Logo Leading Light Coaching & Training

Leading Light

De wereld zou een beetje beter zijn als iedereen een betekenisvolle baan zou hebben die echt aansluit op wie zij zijn en dus in verlengde ligt van hun authenticiteit. Op die manier zouden ze duurzaam werken en zichzelf duurzaam behandelen. Ik ben van mening dat je nooit moet stoppen met leren en ontwikkelen. Telkens weer streven naar het volgende level van jezelf (zonder te gestoord te doen uiteraard). Mijn gehele carriere heb ik dat ook gedaan en nu wil je jou helpen in jouw ontwikkeling in je carriere.

Leading Light begeleidt je in jouw persoonlijke ontwikkeling. Goede kennis van jezelf hebben (persoonlijkheid, competenties, interesses, waarden etc.) is stap 1 naar een 'growth mindset'. En juist die mindset is nodig als je je volledige potentieel wilt benutten. De juiste werkomgeving stimuleert ook je ontwikkeling en dit zal je uitdagen en je uit je comfortzone halen. 

Hoi! Mijn naam is Roxanne en ik ben een coach, The Leading Light Coach om precies te zijn. Ik help je in jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en het vinden van de juiste werkomgeving in je carrière, Ik zie 'licht' als jouw kracht en potentie. Ik help je bij het vinden en inzetten van de juiste hoeveelheid lumen in je huidige omgeving en werken naar de gewenste hoeveelheid lumen voor jouw gewenste eindresultaat.

Ik ben een creatief persoon met een grote liefde voor visualiseren en dingen praktisch, bruikbaar en toepasbaar maken. Ik hou van cijfers, trends en statistieken. Ik heb een Rotterdamse nuchterheid, ik ben niet op mijn 'bekkie' gevallen en hou ervan om dingen gestructureerd en georganiseerd te houden.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in HR functies op het gebied van Learning & Development en Werving & Selectie. Daarbij heb ik gewerkt in de GGZ, in de Rotterdamse haven en de uitzendbranche. Ik ben als 18 jarige begonnen als administratief medewerker opleidingen en ik ben doorgegroeid tot HR eindverantwoordelijke voor L&D en recruitment. Bovendien ben ik tussendoor werkzaam geweest als recruiter en vestigingsmanager van een wervingsbureau. 

Roxanne Deurloo, Leading Light, on sofa working on laptop

In alle functies die ik heb gehad, heb ik een grote focus gehad op vernieuwen en verbeteren. Ik was altijd op zoek naar een efficiëntere en effectievere werkwijze of proces. Dat heeft er ook toe geleid dat ik na een grote fusie tussen twee organisaties in de GGZ een afdeling heb opgericht waar uiteindelijk 3 FTE's en een stagiair (want kennis delen is belangrijk) werkzaam waren. Vervolgens heb ik het gehele L&D en recruitment deel binnen de afdeling HR bij een op- en overslagbedrijf opgezet. Deze organisatie zat nog volop in de pioniersfase en was niet lang operationeel. Dat gaf mij ontzettend veel vrijheid en ruimte om alles op te zetten. Dat begon met de basis op orde brengen en vervolgens telkens optimaliseren totdat het een (deels) geautomatiseerd proces was. Het samenbrengen van de behoeften en wensen van de werkvloer en die van het management team in een werkbaar proces bracht mij ontzettend veel voldoening. Zeker de functie van vestigingsmanager van een nieuw wervingsbureau was een mooie uitdaging.  

 

Wil je meer weten over mijn carrière en wie ik ben, lees dan even deze blog.