top of page

Over mij

 Wie ben ik eigenlijk? 

Maak kennis met The Leading Light Coach, ik, Roxanne en kom meer te weten over mijn bedrijf Leading Light

Logo Complete Red.png

Leading Light

Leading Light begeleidt je op een creatieve manier in jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw creativiteit een boost te geven. Goede kennis van jezelf hebben (persoonlijkheid, competenties, interesses, waarden etc.) is stap 1 naar een groei mindset. Deze mindset is belangrijk voor het creatiever werken en ontwikkelen. De focus ligt op een balans creëren tussen creativiteit en structuur zonder dat het elkaar bijt of belemmerd. 

Hoi! Mijn naam is Roxanne en ik ben een coach, The Leading Light Coach om precies te zijn. Ik help je in jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en het boosten van je creativiteit. 

Ik ben een creatief persoon met een grote liefde voor visualiseren en dingen praktisch, bruikbaar en toepasbaar maken. Ik houd ook van structuur en planning maar dan op een creatieve manier. Ik ben een voorstander van experimenteren, ervaren en reflecteren. Ik heb een Rotterdamse nuchterheid, ik ben niet op mijn 'bekkie' gevallen en houd ervan om dingen gestructureerd en georganiseerd te houden en tegelijkertijd open te blijven staan voor nieuwe inzichten en oplossingen.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in HR functies op het gebied van Learning & Development en Werving & Selectie. Daarbij heb ik gewerkt in de GGZ, in de Rotterdamse haven, de uitzendbranche en de Rijksoverheid. Ik ben als 18 jarige begonnen als administratief medewerker opleidingen en ik ben doorgegroeid tot HR eindverantwoordelijke voor L&D en recruitment. Bovendien ben ik tussendoor werkzaam geweest als recruiter en vestigingsmanager van een wervingsbureau. Nu zet ik me in als interim HR professional en heb ik opdrachten gehad in de Rotterdamse haven en de Rijksoverheid.

Roxanne Deurloo, Leading Light, on sofa working on laptop

In alle functies die ik heb gehad, heb ik een grote focus gehad op vernieuwen en verbeteren. Ik was altijd op zoek naar een efficiëntere en effectievere werkwijze of proces. Ik bekeek zaken op een andere manier, een creatieve manier. Dat heeft er ook toe geleid dat ik na een grote fusie tussen twee organisaties in de GGZ een afdeling heb opgericht waar uiteindelijk 3 FTE's en een stagiair (want kennis delen is belangrijk) werkzaam waren. Vervolgens heb ik het gehele L&D en recruitment deel binnen de afdeling HR bij een op- en overslagbedrijf verder opgezet. Deze organisatie zat nog volop in de pioniersfase en was niet lang operationeel. Dat gaf mij ontzettend veel vrijheid en ruimte om alles op te zetten. Dat begon met de basis op orde brengen en vervolgens optimaliseren totdat het een (deels) geautomatiseerd proces was. Het samenbrengen van de behoeften en wensen van de werkvloer en die van het management team in een werkbaar proces bracht mij ontzettend veel voldoening. Zeker de functie van vestigingsmanager van een nieuw wervingsbureau was een mooie uitdaging.  

 

Wil je meer weten over mijn carrière en wie ik ben, lees dan even deze blog.

bottom of page