top of page

Performance coaching

Persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer

Als je geeft om jouw professionele succes, dan is constante ontwikkeling niets nieuws voor je.

Als jij ambitieus bent en je jouw carrière serieus neemt besteed je waarschijnlijk tijd en aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. En dat is ook goed! Je wilt groeien. Als je geen tijd en energie steekt in jezelf, kom je ook niet op de plekken waar je wilt komen.

 

Maar hierbij zit een groot probleem op de loer…

 

Don’t get me wrong, het is echt heel goed om in jezelf te investeren. Daar ben ik het zeker mee eens. Maar het kost je zo ontzettend veel tijd en geld. Je begint ergens aan en halverwege bedenk je je dat je toch een andere kant op wilt. Of dat die training toch niet zo veel toegevoegde waarde voor je had als dat je gehoopt had. Het past toch niet zo goed in de visie die je hebt. Eigenlijk zonde van het geld en de energie.

 

Je weet wel waar ik het over heb, lijkt me.

 

Het probleem wat vaak komt opduiken, is dat het plan ontbreekt. Dan kan je bijvoorbeeld ontzettend veel geld, tijd en energie steken in een training en opleiding of eindeloos boeken lezen en YouTube filmpjes kijken over een bepaald onderwerp, maar geen van alle brengt je op de plek waar je wilt zijn.

 

Het enige wat het met je doet is het geven van een gevoel van verlorenheid, teleurstelling en falen. Natuurlijk leer je altijd iets, maar draagt het echt bij aan wat je wilt bereiken? Je begint misschien zelfs te twijfelen aan wat je nou eigenlijk echt wilt. Wil je die doelen wel echt behalen? Want telkens wanneer je een stap denkt te zetten, ben je vervolgens weer terug bij af en draagt het echt 0,0 bij aan het uiteindelijke doel. Misschien denk je zelfs dat je het niet kunt bereiken. Dan besteed je zoveel tijd, geld en energie in je ontwikkeling en uiteindelijk voel je je er alleen maar ellendig door. Zonde! En zo hoef je je helemaal niet te voelen!

 

Bedenk je nu eens in dat je veel effectiever en efficiënter je doel kunt bereiken. En dan ook nog eens op een manier dat je gemotiveerd blijft. Dit bespaart je veel tijd en energie. En niet onbelangrijk, ook wat euro’s. Dat zou een stuk fijner zijn, toch?

 

Wat jij moet hebben is een gedegen actie plan om jouw eindbestemming te kunnen bereiken. Een samenhangend verhaal. Een plan wat gestructureerd en overzichtelijk is.

 

Hier zijn een aantal redenen dat het hebben van een goed plan onmisbaar is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daardoor het verbeteren van je performance:

Reden 1: Met een plan werk je effectief naar je doel toe

Een plan geeft je duidelijkheid en structuur. Daardoor ga jij doelgerichter aan de slag en ben jij daadkrachtiger. Je blijft gedreven en behaalt daardoor je doelen.

 

Reden 2: Met een plan werk je efficiënt naar je doel toe

Wie heeft tegenwoordig nog zeeën van tijd?! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik in ieder geval niet. Een goed opgesteld plan om je doelen te behalen, zorgt ervoor dat je in zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk resultaten kunt behalen. Je wordt niet meer afgeleid door random zaken, maar je werkt gefocust naar het doel toe.

Reden 3: Met deze aanpak heb je helderheid, richting en motivatie

Met een plan ga jij niet meer als een kip zonder kop aan de slag. Een plan geeft je richting omdat alle doelen die je erin verwerkt je naar hetzelfde eindresultaat leidt. Doordat je richting hebt, geeft je dit helderheid. Er zijn geen vraagtekens meer. De verassingen heb je eruit gehaald. Doordat je anticipeert op de mogelijke verassingen, vergroot je de kansen op het behouden van je motivatie.

 

Zoals je ziet, heeft het dus een paar behoorlijk grote voordelen om je persoonlijke groei en ontwikkeling om te vormen naar een plan waarin je met doelen werkt.

Met dat plan ga jij aan de slag tijdens performance coaching. 

 

Wat krijg je?

  • Coachingsessies van 1 uur (duur van het traject is afhankelijk van vraagstuk)

  • Inzicht in je vaardigheden en kennis

  • Een boost voor jouw zelfstartendvermogen

  • Een persoonlijke cheerleader (dat ben ik)

  • Tips & tricks

Als je een sessie performance coaching boekt, ontvang je vooraf een formulier met een paar vragen. Met dit formulier kun je echt uitleggen in welk onderwerp je graag gecoacht wil worden. In de eerste sessie bespreken we en maken we een inschatting van hoeveel sessies je nodig hebt om je doelen te bereiken. We komen tot een overeenkomst en tekenen een contract. Dan zijn we klaar om te starten. Alle sessies zijn online, dus je hoeft niet te reizen. Scheelt ons beide geld en tijd. Het enige wat je nodig hebt is een stille ruimte, een computer / laptop.

Het resultaat

Het resultaat is natuurlijk gebaseerd op jouw persoonlijke doelen. Maar mijn focus is dat je die doelen kunt behalen. Ik zal je aanmoedigen en je in de goede richting leiden. Door jouw persoonlijke doelen te bereiken, krijg je meer inzicht in jouw vaardigheden en hoe je jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen. Afhankelijk van de doelen krijg je zelfs een persoonlijk plan van aanpak. Dit geeft je dus alleen maar vertrouwen, richting en duidelijkheid. Je wordt gemotiveerd en bent klaar voor toekomstig succes.

Klinkt goed toch ?!

Hoe kom je hieraan?

Laat me je helpen je doelen te bereiken en jezelf te ontwikkelen. Boek een kennismakingsgesprek met mij door onderstaand formulier in te vullen en laten we even babbelen. Dit kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens het gesprek zullen we kennismaken en kijken of we een match zijn ;-) Daarna starten we de sessies op basis van jouw persoonlijke doelen. De investering is:

Prijs: €90,- per uur incl. BTW

Nog niet helemaal overtuigd? Stuur me gewoon een bericht via de contactpagina, hier. Ik vertel je graag wat meer. Je kunt me altijd een WhatsApp berichtje sturen (+31 (0) 641684775).

Boek een kennismakingsgesprek!

bottom of page