top of page

Professionals

 Jij bent in loondienst en wilt succesvol carrière maken 

Zeker in deze tijden wordt er steeds meer gevraagd van je. Er wordt druk op je gelegd vanuit allerlei hoeken, zowel prive als zakelijk. Je moet steeds meer in minder tijd. Je moet steeds weer dat stapje extra erbij doen. Netflix biedt zelfs al de mogelijkheid om een serie in een versneld tempo te kijken. Simpelweg omdat er te weinig uren in een dag lijken te zitten. 

Het is dan ook ontzettend belangrijk dat je zelfkennis hebt, dat je een goede mindset hebt, dat je kan inspelen op kansen, dat je efficiënt en effectief werkt en dat je jezelf continu blijft ontwikkelen op elk gebied. Het leven en werk kan tegenwoordig vergeleken worden met een topsport. 

 

Wil jij succesvol zijn en blijven, moet je tijd en energie steken in je persoonlijke ontwikkeling en dan uiteraard zodat het zo min mogelijk tijd kost. Ik help je daarbij. Zie daarvoor de producten en diensten die ik aanbied. 

Roxanne Deurloo, Leading Light, talking on phone smiling with notebook

Gratis downloads

Met deze weekplanner / week agenda loop jij niet meer achter de feiten aan. Download de PDF, print hem uit en leg hem op je bureau.

Lees verder....

Dit e-book legt je uit welke stappen je moet zetten om tot een goed uitgewerkt plan te komen waarmee jij je doelen gaat bereiken.

Lees verder....

Eenmalige 1 op 1 coachingsessies

Een 'snap out of it' sessie zodat je meer duidelijkheid krijgt. Je gaat erachter komen of je nog op het juiste pad zit en waar je moet bijstellen. Naast deze online sessie van 90 minuten krijg je een week toegang tot de online portal waar je zelfstandig werkbladen kunt invullen om nog meer duidelijkheid te krijgen.

Lees verder....

€ 75,00

Normale prijs: €164,95

Je weet dat je jouw CV moet upgraden, maar je weet niet precies hoe je jezelf, je ervaring, je vaardigheden en je ambities in slechts één A4-tje moet omschrijven. Tijdens een CV coaching sessie ga je een nieuw CV maken waarmee je met vertrouwen zal solliciteren.

Lees verder....

€ 60,00

Normale prijs: €79,-

Heb je ergens vragen over, neem dan even contact met me op door mij een WhatsAppje te sturen naar 0641684775 of stuur mij een email via de contactpagina.

bottom of page