top of page

Reviews

Wat klanten over mij zeggen

Nathalie, COO

"Met veel plezier heb ik de Masterclass "Als een baas doelen stellen en bereiken" gevolgd. Ik heb me ingeschreven voor deze masterclass omdat ik nieuwsgierig was naar de inhoud. Als een baas doelen stellen klinkt natuurlijk al uitnodigend. In mijn functie heb ik veel te maken met het opstellen van doelen/plannen etc. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën/inzichten en soms is het ook gewoon goed om terug naar de basis te gaan. Vaak denk je te groot of vergeet je een punt op de horizon te zetten. 


Voorafgaand aan deze masterclass lag mijn focus voornamelijk op mijn hoofddoel en korte termijn doelen. Na deze masterclass kijk ik juist naar alle bouwstenen en denk ik ook na over waarom ik dit doel nou wil behalen door ten minste 3 redenen op te schrijven.

Ik zou deze cursus zeker aanbevelen wanneer je het lastig vindt doelen te stellen, maar ook wanneer je er al enige ervaring in hebt, terug naar de basis en soms een andere kijk helpt je verder. Roxanne weet waar ze het over heeft, praat duidelijk, geeft concrete voorbeelden en haar presentatie was goed opgesteld. Tijdens de gehele masterclass was er ruimte om vragen te stellen. Daarnaast heb ik een POP formulier ontvangen waarin ik mijn doelen verder kan uitwerken en de dag erna heb ik de presentatie digitaal ontvangen zodat ik hem op een later moment nog kan nalezen. Ideaal!

Ben erg benieuwd naar een volgende masterclass van Leading Light Coaching."

Manita, Move Manager

"Ik nam deel aan de masterclass 'Als een baas doelen stellen en bereiken' omdat ik dacht een duidelijk doel te hebben gesteld, alleen wist ik niet hoe ik hier mee aan de slag moest gaan. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mezelf meer moet 'leren kennen' voordat ik kan zeggen wat ik wil doen. Het grootste verschil met voor de Masterclass is dat ik meer luister naar mijn energie en hier gehoor aan geef in plaats van maar te doen wat er verwacht wordt.

 

De informatie en aandachtspunten in de masterclass, zijn naar mijn idee helder geschetst door Roxanne. Vanwege de kleine groep (2 deelnemers) en het feit dat wij beide deelnemers nog veel werk te doen hebben, zal de masterclass er anders hebben uitgezien dan voor iemand die exact zou weten waar hij of zij naartoe wilt werken.

 

Al met al was het een goede introductie en heeft het mij persoonlijk goede inzichten gegeven. Het belangrijkste is te beginnen bij jezelf en vanuit daar een plan te maken. Een plan met lange termijn doelen, middellange termijn doelen en dagelijkse/korte termijn doelen. Het benoemen van data voor het volbrengen van mijn doelen zal mij straks op weg helpen te vinden waar ik het beste in ben.

 

Roxanne oogde voor mij scherp, gemotiveerd en had belangstelling voor ons als groep maar ook voor de individu. Ik ervaarde Roxanne als een persoon die betrouwbaar is en zegt waar het op staat, ze heeft kennis van zaken en wist mij te raken daar waar het nodig was/is. Als je meer uit jezelf wilt halen, zou ik zeker weten vaker deelnemen of een sessie met Roxanne plannen."

Jessica, Shop Manager

Ik heb mij aangemeld voor de masterclass 'Als een baas doelen stellen en bereiken' omdat ik vast liep in mijn planning en geen tijd nam om aan mijn persoonlijke doelen te werken.

 

Door de masterclass heb ik geleerd dat je met kleine stapjes ook je uiteindelijke doel kan bereiken en dat herhaling je helpt om een vast patroon te ontwikkelen. Ik neem nu iedere dag 10 minuten de tijd om te lezen voordat ik naar bed ga en vind dit heerlijk. Het geeft rust en ik ben weer gemotiveerd om verder aan de weg te timmeren.

 

Ik zou Roxanne aanbevelen als coach omdat ze een vertrouwd gevoel geeft en duidelijkheid schept wat voor jou werkt om jouw doelen te bereiken.

bottom of page